Pocetna » 2010 » Septembar » 9 » Gigs postaje trener?
Gigs postaje trener?
19:53


giggs Veteran Mančester Junajteda Rajan Gigs priznaje da je zainteresovan da vodi selekciju Velsa. Sprečava ga obaveza prema klubu.

Legendarni Gigs je blizu okončanja karijere, ali partije proteklih sezona nikako ne upućuju na tako nešto. Ne želi da obesi kopačke o klin bar još neko vreme jer misli da je sposoban da pomogne Mančesteru u borbi za trofeje.

On ipak priznaje da je njegov san da vodi svoju zemlju i da iz primera istorije to može iznenada da se desi:

"Ako uplovite u menadžment, to je veliki posao posebno kada vodite nacionalni tim. U ovom trenutku je teško da se to desi, jer još uvek imam obaveze kao igrač.Ali setim se Sparkijeve (Mark Hjuz) situacije, igrao je za Vels i u Premijer ligi u Blekburnu, a sledeća stvar koju znam je da je počeo da upravlja timom svoje zemlje. To se desilo u minutu", zaključio je sjajni veteran.

Medjutim fudbaler Mančester Junajteda Rajan Gigs izjavio je da je prerano za njega da preuzme selektorsku funkciju u Velsu, upražnjenu po odlasku Dzona Tošaka.

Fudbalska asocijacija Velsa ponudila je Gigsu mesto menadžera zmajeva odmah nakon što je Tošak ozvaničio svoju ostavku, bez obaveze da prestane s igranjem fudbala u Mančester junajtedu, ali ispostavilo se da tako nešto u ovom trenutku ne bi bilo moguće.

"Moja želja je da u budućnosti vodim Mančester junajted i Vels, ali u ovom trenutku to nije realno, jer još imam planove na terenu", rekao je legendarni krilni igrač zmajeva i đavola.

Posle Gigsovog odbijanja, najbliži mestu menadžera Velsa je Brajan Flin, trener mlade reprezentacije.









Pregleda: 1986 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 1
0  
1 Briancauri   (04.Jan.2017 07:39) [Entry]
西門町接髮http://hair-luxy.com/

dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *:
E-mail:
Kod *: