Pocetna » 2010 » Maj » 24 » Žigić ide u Aston Vilu?
Žigić ide u Aston Vilu?
19:57


zigic Čelnici Aston Vile ponudiće ekipi Valensije 9,5 miliona funti za srpskog napadača Nikolu Žigića i Portugalca Miguela, prenose mediji na Ostrvu

Žigić i Miguel imaju ugovore sa Valensijom do juna naredne godine. Oba igrača su prošle sezone uglavnom sedela na klupi za rezervne igrače kod trenera Valensije Unaija Emerija.

Srpski napadač bi u klubu iz Birmingema trebalo da zameni Emila Heskija ili Džona Kerjua koji će najverovantije da napuste ekipu sa "Vila parka". Miguel će na poziciji desnog beka da zameni Karlosa Kueljara i Luka Janga.

Žigić koji ima 29 godina je u Valensiju stigao 2007. godine iz Rasinga za 19 miliona evra, a pre toga je nastupao za Crvenu zvezdu, Spartak, Kolubaru, Mornar i Bačku Topolu. On je za klub sa "Mestalje" odigrao samo 28 utakmica u Primeri i postigao pet golova. Drugi deo prošle sezone proveo je na pozajmici u Rasingu. Žigić je za reprezentaciju Srbije nastupio na 42 meča i 16 puta se upisao u listu strelaca, a igraće za naš nacionalni tim na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Tridesetogodišnji Miguel je član Valensije od 2005. godine, a pre toga je igrao za Benfiku i Amadoru.





Pregleda: 1400 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: