Pocetna » 2009 » Oktobar » 26 » Zakazane pripremne utakmice
Zakazane pripremne utakmice
16:40


 fss Poznata su oba rivala reprezentacije Srbije tokom meseca novembra. Posle Južne Koreje u Londonu, Srbija će se testirati i sa Severnom Irskom u Belfastu. Termini odigravanja mečeva su 14. novembra (verovatno u 20 časova) kada je zakazan prijateljski meč protiv Severne Irske u Belfastu i četiri dana kasnije Južna Koreja u Londonu.

Meč sa Južnom Korejom igraće se na stadionu premijerligaša Fulama "Krejven kotidž“, a zakazan je za 15:30 časova.

U dogovoru čelnika FS Srbije i selektora Radomira Antića odlučeno je da naša selekcija dva puta bude gost, a u pauzi između ovih provera, ekipa će trenirati i biti smeštena verovatno u Londonu. Pojedini detalji biće precizirani narednih dana, a spisak putnika odrediće kormilar „orlova“ verovatno 6. novembra. Po ustaljenoj praksi, treba očekivati u konkurenciji 20 igrača i tri golmana koji će se okupiti u Beogradu 9. novembra.

Postojao je plan da Argentina bude gost Beograda, ali zbog visoke cene koja mora da se plati „gaučosima“, odustalo se od organizacije utakmice. Ali, u punom jeku je kampanja da 3. marta 2010. godine na srpskoj „Marakani“ gostuje višestruki svetski šampion Brazil. Treba spremiti oko milion evra, ali su mnogobrojni sponzori odlučni da zajedno sa Savezom organizuju veliki spektakl.





Pregleda: 895 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: