Pocetna » 2010 » Januar » 7 » Vidićev agent smiruje situaciju
Vidićev agent smiruje situaciju
00:41


vidic Agent reprezentativca Srbije i defanzivca Mančester Junajteda Nemanje Vidića Paolo Fabri izjavio je da je iznenađen glasinama koje okružuju njegovog klienta.

Fabri je izjavio da Vidić nije dobio ponude ni od madridskog Reala ni od Barselone, kao što su pojedini mediji prethodnih dana objavili, kao i da je neistina da je srpski reprezentativac u svađi sa menadžerom Junajteda Aleksom Fergusonom.

„Nemam nikakve nove vesti koje se tiču Nemanje Vidića. Poprilično sam iznenađen svim glasinama, situacija je pod kontrolom i nije neuobičajena. Koliko ja znam on ne pregovara ni sa jednim klubom“, rekao je Fabri.

Vidića već neko vreme prate glasine da bi mogao da promeni sredinu jer njegova supruga Ana nije zadovoljna životom u Mančesteru. Pored toga, u medijima su se pojavile informacije da srpski reprezentativac želi bolji, ugovor sa klubom sa „Old Traforda“, kojim bi ušao u klub najbolje plaćenih igrača tima uz Rija Ferdinanda i Vejna Runija, iako je nedavno potpisao novi ugovor, po kojem je plaćen preko 75.000 evra nedeljno.

Defanzivac srpskog nacionalnog tima je u redove Junajteda došao u januaru 2006. godine i posle prvobitnih problema da se navikne na Premijer ligu, ubrzo je postao jedan od najboljih igrača na toj poziciji u Evropi. Prošle godine je proglašen za najboljeg igrača kluba, a imao je i velike zasluge u odbrani titule šampiona Engleske.





Pregleda: 791 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: