Pocetna » 2010 » Januar » 7 » Veron nece u Mančester Siti
Veron nece u Mančester Siti
00:46


veron Argentinski fudbaler sredine terena Huan Sebastijan Veron odbio je ponudu da napusti Estudijantes i potpiše za engleski Mančester siti.

Predstavnik 34-godišnjeg Verona Miguel Pires kazao je da je saradnju njegovom klijentu ponudio novi trener Sitija Roberto Mančini. Veron i Mančini su kao igrači zajedno nastupali u italijanskim klubovima Laciju i Sampdoriji. Mančini je kasnije u Interu bio i Veronov trener.

Pires je lokalnoj radio stanici rekao da je Siti Estudijantesu ponudio sedam miliona funti (nešto manje od osam miliona evra), a da je istu sumu novca trebalo da zaradi i Veron.

"Dobili smo faks sa ponudom od sedam miliona funti i za Sebastijana i za Estudijantes. Ali, Sebastijan nije bio zainteresovan, nije mrdnuo prstom, kao ni klub", kazao je Pires za Red radio.

Novinska agencija DYN citirala je Verona kako kaže da bi radije ostao u Argentini zato što mu je tamo prijatnije, a da novac nije uticao na njegovu odluku.

Veron je prošle godine predvodio Estudijantes do titule klupskog prvaka Južne Amerike, a i dalje je i član reprezentacije Argentine.

Prethodno je nastupao i za Boku Juniors, Sampdoriju, Parmu, Lacio, Mančester junajted, Čelsi i Inter.





Pregleda: 794 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: