Pocetna » 2009 » Novembar » 5 » Tumbakovića ne zanima Partizan
Tumbakovića ne zanima Partizan
17:28


tumbakovic Ljubiša Tumbaković izjavio je za beogradski Sport da “ga mesto trenera Partizana ne zanima”. Tumbakovića su neki mediji pominjali kao novo rešenje na klupi ‘crno-belih’ a kao značajan argument navođena je činjenica da će se srpski trener vratiti iz Kine. Tumbaković za Sport kaže da bi “šansu u srpskom fudbalu trebalo da dobiju mladi stručnjaci”. “Od 1987. godine kada sam počeo da radim u novobeogradskom Radničkom, zatim nastavio u Partizanu pa u inostranstvu, nisam praktično imao šest meseci ‘praznog hoda’,” kaže Tumbaković, “Vreme je za predah.”

Na klupi Partizana je trenutno Goran Stevanović. Pre njega prvu ekipu vodili su Miroslav Đukić i Slaviša Jokanović a Tumbaković podržava takvo opredeljenje kluba sa kojim je osvojio šest titula prvaka države i tri nacionalna kupa.

“Šansu u srpskom fudbalu treblo bi da dobiju mladi stručnjaci, da stvaraju tim kao što sam i ja radio. Taman posla da nekom budem prepreka. Sve je jasno, daleko sam od svake klupe, pa i Partizanove, mesto trenera me ne zanima" ,rekao je Tumbaković a preneo ‘Sport’.

Tumbaković je izjavio i da “nikada nije razmišljao o drugim funkcijama u klubu jer je takmičar i zanima ga samo teren”.

Ljubiša Tumbaković je, pored devet trofeja sa klubom iz Humske, dva puta bio prvak Kine i dva puta pobednik kupa sa Šangdongom, a u karijeri je vodio i atinski AEK i saudijski Al-Nasr.





Pregleda: 961 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: