Pocetna » 2009 » Novembar » 3 » Suarez želi u Barselonu
Suarez želi u Barselonu
17:06


 suarez Engleski šampion Mančester Junajted želi već u januaru da angažuje Suareza, a u pregovorima sa čelnicima Ajaksa, klub sa Old Traforda spreman je da ponudi čak 35 miliona funti

Menadžer "đavola" Aleks Ferguson već duže vreme prati igre 22-godišnjeg Urugvajca, naročito ove polusezone kad je ekipa ostala bez Kristijana Ronalda i Karlosa Teveza.

Kapiten Ajaksa, Luis Suares izjavio je da mu prija što se najveći klubovi interesuju za njega, ali da bi najviše voleo da karijeru nastavi u španskoj Barseloni.

"Ponosan sam što se najbolji timovi na svetu interesuju za mene. To je ogromno priznanje, ali moram da ostanem hladne glave i nastavim sa dobrim igrama u Ajaksu" , kazao je Suarez.

Za Suarezove uslige interesuju se Milan, Čelsi, Inter i Mančester Siti, a centarfor Ajaksa ističe da bi karijeru najradije nastavio u Barseloni, pošto je to klub o kome je oduvek maštao.

"Sanjao sam, kao klinac da igram na Kamp Nou. Voleo bih da ostvarim taj san. Međutim, sada se koncentrišem na igre u Ajaksu i sopstveno fudbalsko usavršavanje" ,zaključio je urugvajski reprezentativac.

Luis Suarez je najbolji strelac Ajaksa ove sezone pošto je već uspeo da postigne 18 golova. Od dolaska u redove "kopljanika" zatresao je mrežu 54 puta na 75 utakmica.





Pregleda: 855 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: