Pocetna » 2010 » Februar » 3 » Srpski defanzivci vrede skoro 100 miliona
Srpski defanzivci vrede skoro 100 miliona
19:06


srbija Fudbalska reprezentacija Srbije u ovom trenutku ima treću najskuplju odbranu u Evropi!

Prema proceni specijalizovanog nemačkog sajta "Transfermarkt", odbrambeni bedem tima Radomira Antića, u sastavu Ivanović, Vidić, Subotić i Kolarov vredi fantastičnih 73 miliona evra.

Skuplje defanzivce na Starom kontinentu, u ovom trenutku, imaju samo Španija i Engleska, ali vrlo brzo bi moglo da dođe do značajnog pomeranja, pogotovo što tržišna cena Nevena Subotića i Aleksandra Kolarova ima tendenciju konstantnog rasta. Naravno, posebno treba apostrofirati da su Vidić i kompanija ostavili iza sebe kolege iz Nemačke, Francuske, Portugala i Italije, koja je kroz istoriju uvek mogla da se pohvali najboljim štoperima na planeti.

O superiornosti srpskih odbrambenih igrača govori i činjenica da bi i defanzivni red reprezentacije SFRJ, u ovom trenutku, uglavnom bio sastavljen od momaka sa ovdašnjih prostora. Čak su i hrvatski novinari u jednom istraživanju konstatovali da bi tandem centralnih defanzivaca činili Vidić i Ivanović, da bi Kolarov dobijao prednost u odnosu na Pranjića, odnosno da bi njihovu čast spasao samo sjajni Darijo Srna na mestu desnog beka.

Naravno, najveća zasluga što Srbija ima defanzivce od zlata ide na adresu Nemanje Vidića, koji trenutno vredi 35 miliona evra, mada su čelnici Mančester junajteda i dalje ubeđeni da će za slobodu najboljeg štopera planete, od Barselone, Reala ili Milana, uzeti pet miliona više.

Cena Čelsijevog Baneta Ivanovića neprestano raste, Borusija će se dobro omrsiti prilikom prodaje Nevena Subotića, procenjenog na 16 miliona evra, dok predsednik Lacija Klaudio Lotito nije želeo ni da razmatra ponudu Intera za Aleksandra Kolarova vrednu deset miliona funti.





Pregleda: 735 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: