Pocetna » 2009 » Novembar » 3 » Saša Ilić ponovo u Partizanu?
Saša Ilić ponovo u Partizanu?
16:54


 s ilic Bivši kapiten Partizana, Saša Ilić, najavio je povratak u redove srpskog šampiona već u predstojećem zimskom transfer roku.

Iliću, koji nastupa za Red Bul Salcburg, ugovor ističe u junu i vezni igrač veruje da će ga Austrijanci pustiti da ode iz kluba već u decembru. Ilić je u Partizanu bio od 1996. do 2004. godine i za koji je postigao gotovo stotinu golova, a nakon 'crno-belih', igrao je za Seltu, Galatasaraj, Larisu i Salcburg.


"Vraćam se u Partizan. Ugovor sa Salcburgom ističe mi u junu i logično je da me Austrijanci puste već u decembru da odem. Ako se dogovorimo, a ne vidim razlog zašto ne bismo, eto me u staroj porodici" , rekao je Ilić u izjavi za Sportski žurnal.

Ilić nije bio u planovima trenera Huba Stivensa, ali srpski fudbaler izjavio je da je odluku holandskog stručnjaka prihvatio profesionalno.

""Ne ljutim se, čovek ima drugačiju viziju igre, ja svoje profesionalne obaveze pošteno izvršavam tako da niko ništa ne može da mi zameri" ,rekao je Ilić.

Ilić je sa Partizanom osvojio pet titula prvaka i dva Kupa, a šampionski trofej podigao je i u Turskoj sa ekipom Galatasaraja. Za nacionalni tim, Ilić je igrao 41 put i postigao je šest golova.





Pregleda: 873 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: