Pocetna » 2010 » Januar » 7 » Saša Ilić menja Moreiru?
Saša Ilić menja Moreiru?
00:26


s ilic Povratak Saše Ilića u Partizan ove zime zavisi od odgovora njegovog sadašnjeg kluba Salcburga, ali i o mogućnosti da naplaćeniji igrač "crno-belih" Almami Moreira pređe u Al Ali.

Nekadašnji kapiten 'crno-belih' Saša Ilić želi da se vrati u Humsku, a i trener Goran Stevanović veoma je zainteresovan za takvu mogućnost, jer postoji velika šansa da Almami Moreira za sumu od oko tri miliona, pređe u ekipu zvaničnog šampiona Ujedinjenih Arapskih Emirata, Al Alija.

"Radi se na tom transferu, jer je Al Ahli veoma zainteresovan za Moreiru. Arapi su najpre želeli da ga u svojim redovima vide u paketu s Dijarom, ali Senegalac će najverovatnije put Turske. S druge strane, Moreira je već na kraju polusezone rekao da najverovatnije neće ostati u klubu ako ode sportski direktor Ivan Tomić. Još jedna prepreka da i dalje nosi dres Partizana jeste najavljeno smanjenje plata svim igračima, a poznato je da je Moreira sa 400.000 evra ubedljivo najplaćeniji" rekao je neimenovani izvor blizak Partizanu, a objavio "Press".

U svakom slučaju, legenda crno-belih Saša Ilić nije zadovoljan statusom u Salcburgu, i spreman je da ove zime promeni sredinu, ako mu klub to dopusti. Nekadašnji reprezentativac naše zemlje je od 2007. godine u redovima austrijskog šampiona, odigrao tek 34 utakmice.

"Ta priča se aktuelizuje na svakih šest meseci, videćemo šta će biti ovog puta. Moram prvo da se dogovorim sa Salcburgom, da taj posao obavim, a onda je opcija povratka u Partizan potpuno otvorena",rekao je Ilić, a prenele su "Večernje novosti".

Ilić je pored Salburga, tokom karijere branio boje Selte, Galatasaraja i Larise, a u crno-belom dresu odigrao je 200 utakmica i postigao 102 gola.





Pregleda: 999 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: