Pocetna » 2010 » Februar » 3 » Rambo odlazi iz Flamenga?
Rambo odlazi iz Flamenga?
18:57


rambo Srpska fudbalska legenda i fudbaler Flamenga Dejan Rambo Petković iznervirao se što je zamenjen na poluvremenu derbija 5. kola Karioka šampionata protiv Fluminesea, nakon čega je ušao u verbalni konflikt sa potpredesnikom kluba.

Inače ovaj derbi završen je pobedom aktuelnog šampiona rezultatom 5:3.

Srpski internacionalac iznerviran što je zamenjen na poluvremenu urlao je da napušta Flamengo, a psiholog Paulo Ribeiro uzalud je pokušavao da ga spreči u toj nameri. U verbalni sukob se umešao i podpredsednik kluba Markos Braz, te su pale teške reči sa obe strane.

“Odlazim, dosta mi je svega“, vikao je 37-godišnji Rambo.

Petković trenutno trenira odvojeno od prvog tima, a to mu nije prvi put. Na početku brazilskog prvenstva prošle godine Rambo je imao sukob sa Adrijanom. Od tada nije više u dobrim odnosima sa Brazom. Srbin će raditi individualno do kraja ugovora, a u maju će moći da potraži drugi klub.

Adrijano je odigrao je najbolji meč za Flamengo od kada je stigao iz milanskog Intera, pošto je u derbiju sa Fluminenseom (5:3) postigao het-trik.

Osim tri gola koja je postigao, Adrijano je ubeležio u statistiku i jednu asistenciju.

Brazilski mediji već su počeli da "savetuju" selektora nacionalnog tima Karlosa Dungu da Adrijana obavezno uvrsti u sastav za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi, koje se održava od 11. juna do 11. jula.





Pregleda: 782 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: