Pocetna » 2009 » Oktobar » 26 » Pregled Jelen Super Lige
Pregled Jelen Super Lige
16:31


 superliga Vodeća ekipa šampionata Crvena zvezda golom Bogdanovića savladala čačanski Borac, gol Mrđe odlučio vojvođanski derbi, 'Čuka' odnela sva tri boda iz Kruševca golovima Ribića, pobeda OFK-a.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na svom terenu Borac iz Čačka sa 1:0, i tako se učvrstili na prvom mestu superligaške tabele sa sedam bodova prednosti u oidnosu na Partizan koji u nedelju igra protiv Rada na Banjici.

Jedini gol na utakmici postigao je Vladimir Bogdanović u 55. minutu, kada je fantastičnim šutem skinuo gornju "mrežicu" gola Čačana. Zvezda je sa osam pobeda i nerešenim rezultatom prva na tabeli sa 25 bodova.

U vojvođanskom derbiju Spartak je u Subotici izgubio od Vojvodine minimalnim rezultatom, a strelac odlučujućeg gola bio je Dragan Mrđa u 50. minutu susreta.

"Romantičari" sa Karaburme na svom terenu su savladali Mladi radnik iz Požarevca sa 3:0. Dvostruki strelac bio je Milić, a u lisru strelaca upisao se i Jelić.

Fudbaleri Napretka poraženi su na svom terenu od "fenjeraša" Čukaričkog sa 2:0. Strelac oba gola bio je Ribić u 36. i 82. minutu.

Metalac je na svom stadionu pobedio Hajduk iz Kule sa 2:1. Metalac je poveo golom Krasića iz penala u 63. minutu, izjednačio je Komazec u 69, a konačni rezultat postavio je Teodorović u 82. minutu.

Jagodina se "oporavila" od prošlonedeljnog ubedljvog poraza u Humskoj i na svom terenu slavila protiv BSK-a sa 2:0. Đilas je već u prvom minutu doveo domaće u vođstvo, a konačan rezultat postavio je Bojović u 59. minutu.

Smederevo i Javor odigrali su nerešeno 1:1. Strelci: Ranković u 28. minutu za Smederevo i Pavlović u 31. minutu za Javor.

Aktuelni šampion Partizan u nedelju gostuje ekipi Rada, nakon novog poraza u Ligi Evrope, ovoga puta protiv belgijskog Briža (2:0). Crno-beli u dosadašnjem toku prvenstva nisu zabeležili pobedu na tri gostovanja, dok je Rad u prošlom kolu izgubio od poslednjeplasiranog Čukaričkog sa 2:1.





Pregleda: 926 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: