Pocetna » 2009 » Septembar » 20 » Poraz kadeta od Nemaca
Poraz kadeta od Nemaca
13:09


 fss Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Nemačke sa 1:0 u drugom kolu turnira u Nemačkoj. Selekcija igrača starosti do 17 godina poražena je na turniru „4 nacije“ od svetskih prvaka, prekinuvši tako niz od 15 mečeva na internacionalnoj sceni bez poraza. Pobedonosni gol za Nemce postigao je Hofman u 54. minutu. Poslednji meč na turniru Srbija igra sa Kiprom u utorak.

Ekipa Branka Vukašinovića imala je do sada najjačeg protivnika, aktuelnog prvaka sveta u kadetskoj konkurenciji. Srpska reprezentacija prikazala je kvalitetnu igru, ali su ’panceri’ slomili otpor naše selekcije pogotkom Hofmana u devetom minutu nastavka, posle kornera. Najbolju šansu za izjednačenje imao je Nikola Rakić, koji je sa osam metara bio neprecizan.

U drugoj utakmici drugog kola, Izrael je savladao Kipar sa 2:1. Poslednje kolo turnira „4 nacije“ igra se u utorak 22. septembra, kada Srbija u Brilu igra sa Kiprom od 11 časova, dok domaćin Nemačka četiri sata kasnije igra sa Izraelom.

Za nasu repreznetaciju su igrali: Pajović – Stojković (78. Pantelić), Rudić, Nastasić, Simunović – Radinović (60. Mandić), Kosnić (41. Divjak), Aksentijević, Mijailović (73. M. Marković), S. Jovanović (53. L. Marković) – Luković (70. Rakić).





Pregleda: 779 | Dodao: Kosta | Tagovi: srbija-nemacka, kadeti, 4 nacije | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: