Pocetna » 2009 » Septembar » 2 » Partizan predstavio novog sponzora
Partizan predstavio novog sponzora
03:51

www.partizan.rs
 
Kompanija Em-Es-Aj (MSI) u utorak je postala novi je generalni sponzor fudbalskog kluba Partizan, a ugovor je potpisan na devet meseci.

Kompanija koja se bavi informacionim tehnologijama tako je odlučila da dodatno unapredi saradnju koja se proteklih godina pokazala kao vrlo uspešna za oba partnera. Iako nije želeo da saopšti detalje ugovora, koji su ostali poslovna tajna, generalni menadžer MSI Dragan Milanović rekao je da je ugovor sa Partizanom najveća investicija te kompanije u regionu.

"Odlučili smo da saradnju sa Partizanom podignemo na najviši mogući nivo. Ovo je odličan primer sinergije IT sektora i vrhunskih sportskih rezultata koji prate Partizan, a najbolji dokaz za to je i plasman ’crno-belih’ u Ligu Evrope", rekao je Milanović i dodao da odlični rezultati Partizana garantuju njegovoj kompaniji izuzetnu prisutnost u medijima.

Milanović je istakao da je kompanija MSI i u trenucima svetske ekonomske krize svesna da bez ulaganja nema ni rezultata i ocenio da u budućnosti očekuje obostranu korist i velike uspehe 'crno-belih'.

"Odlučili smo se za Partizan, jer je to svetski poznati brend, koji ima milionsku armiju pristalica ne samo u Srbiji, već i u regionu", istakao je on.

Predsednik Partizana Dragan Đurić rekao je da je ovo veliki uspeh za klub, pošto je u trenucima globalne ekonomske krize potpisan ugovor sa jednom od vodećih svetskih kompanija iz IT sektora.

"Čast nam je da sklopimo ugovor sa ovako velikom kompanijom. Nadam se da će i drugi klubovi u Srbiji krenuti ovim putem. Veliki je uspeh što smo potpisali sponzorski ugovor sa kompanijom iz IT sektora, jer je to trenutno jedna od najprofitabilnijih oblasti", rekao je on.

Đurić je istakao da je svetska ekonomska kriza donela mnogo problema srpskim klubovima u pronalaženju sponzora, ali da je Partizan zahvaljujući postignutim rezultatima imao sreće da potpiše sponzorski ugovor sa ovako velikom i svetski poznatom kompanijom.

Kompanija MSI osnovana je 1986. godine i bavi se proizvodnjom noutbuk računara, matičnih ploča, grafičkih kartica i drugih računarskih komponenti.

Pregleda: 822 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: