Pocetna » 2009 » Septembar » 19 » Park potpisao novi ugovor sa Mancesterom
Park potpisao novi ugovor sa Mancesterom
18:24


 park Dji-Sung Park potpisao je dvogodisnje produzenje ugovora sa Mancester Junajtedom tako da ce ostati u klubu do 2012 godine.

Agent ovog veznog igraca iz Juzne Koreje tvrdi da je dogovor postignut jos tokom nedelje i da nije bilo problema tokom pregovora.

Danas je Mancester Junajted i zvanicno potvrdio vest da ce 28-godisnji fudbaler i ubuduce ostati u klubu. On je stigao na Old Traford iz PSV Anjdhovena za 2 miliona funti 2005 godine.

"Stvarno sam prezadovoljan sto sam potpisao novi ugovor,"rekao je Park za zvanicni sajt prvaka Engleske. "Uzivam ovde u klubu i cenim sve sto su Ser Aleks i ljudi iz staba uradili za mene, a nesmem ni da zaboravim i navijace takodje, oni su stvarno neverovatni."
"Imali smo dosta uspeha u zadnjih 4 godina i osvojili dosta trofeja. Veliki je dozivljaj za mene da igram za ovaj fenomenalni klub zajedno sa drugim svetki poznatim igracima."

Ser Aleks Ferguson je rekao da je ugovor nagrada za Parkov veliki trud i posvecenost Mancester Junajetdu.

"Uvek nam je veliko zadovoljdstvo da obezbedimo buducnost sa nasim zvezdama i Dji-Sung Park je dokazao da je fantastican profesinolac i sto je bitno, i univerzalan igrac u nasem timu"rekao je. "Zbog toga smo prezadovoljni sto je potpisao novi ugovor s nama."





Pregleda: 806 | Dodao: Kosta | Tagovi: man utd, park Ji-sung, Park | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: