Pocetna » 2009 » Novembar » 3 » Oven ne razmišlja o Svetskom Prvenstvu
Oven ne razmišlja o Svetskom Prvenstvu
17:24


 oven Fudbaler Mančester junajteda Majkl Oven izjavio je da trenutno ne razmišlja mnogo o povratku u reprezentaciju Engleske.

Međutim, iskusni napadač je potom dodao da bi svakako prihvatio eventualni poziv selektora Fabija Kapela. Kapelo je prethodno rekao da se muči po pitanju Ovena, jer se nalazi u velikoj dilemi da li da ga ponovo zove u nacionalni tim. Italijan je do sada u tim pozivao samo igrače koji dobro igraju u svojim klubovima, dok se Oven još uvek nije ustalio u prvom timu Mančester junajteda.

""Ne razmišljam mnogo o reprezentaciji. Mislim da drugi ljudi mnogo više razmišljaju o tome. Poslednji put sam igrao za nacionalni tim prošle godine. U karijeri sam odigrao 89 utakmica i naravno da bih prihvatio poziv i vratio se u tim"" ,rekao je Oven.

Međutim, Oven je istakao da želi da izbori mesto u timu Mančester junajteda.

"Potpuno sam posvećen klubu, znam da moram da pokažem kvalitet i donosim pobede Junajtedu. Ako budem dobro igrao i postizao golove, možda će Kapelo poslati poziv" , dodao je on.

Bivši fudbaler Liverpula i Real Madrida rekao je da je igranje za veliki klub kakav je Mančester junajted velika obaveza, pošto se od takvog tima uvek očekuju vrhunski rezultati.

"Junajted igra u najjačim takmičenjima i znao sam da ću dobiti priliku da igram u vaznim utakmicama u Ligi šampiona, to je san svakog igrača. Međutim, nije lako osvajati trofeje, uzbudljivo je biti deo takve ekipe" , rekao je Oven.






Pregleda: 790 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: