Pocetna » 2009 » Decembar » 27 » "Orlovi" protiv Italije
"Orlovi" protiv Italije
20:26


repreznetacija U Fudbalskom savezu Srbije nalaze se na slatkim mukama kad je u pitanju izbor rivala za prijateljske utakmice koje će ujedno biti i pripremne za Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Kako stvari stoje fudbalska reprezentacija Srbije najverovatnije neće odigrati pripremnu utakmicu za SP protiv Alžira, ali bi novi sparing partneri "orlovima" mogli da budu igrači Italije.

"Sport" piše da su na Terazije stigle brojne ponude, od kojih je svakako najzanimljivija ona vezana za prijateljski meč između Srbije i Italije. Prvi slobodan termin za prijateljsku utakmicu je 3. marta, a Srbija je dobila mnoge ponude Meksika, Japana, Obale Slonovače, Danske i naravno Italije.

Meč protiv "Azura" deluje kao najbolja opcija, a sama utakmica bi se najverovatnije odigrala u Italiji, zbog vremenskih prilika. Kako početkom marta u Srbiji zna da bude hladno sa dosta padavina, samo po sebi se nameće gostovanje u Italiji, gde u to vreme zna da bude lepo vreme za igru.

Osim o ovom terminu, razmišlja se i o narednim, kao i o tome ko će biti poslednji rival Srbiji pre početka Svetskog prvenstva. Novi Zeland nudi susret u Salcburgu na pripremama, dok Obala Slonovače predlaže meč u Francuskoj.

Iz našeg Saveza bi voleli da naša zemlja ugosti Dansku ili Meksiko, a Holandija se pominje kao mogući rival na ''generalnoj probi''.

"Orlovi" će pripreme za SP početi krajem maja (okvirno 23. maj - 7. jun) i to u okolini Salcburga u Austriji.

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije trebalo bi do sredine januara 2010. godine da zakažu bar većinu pripremnih mečeva reprezentacije Srbije do početka Mundijala u Južnoj Africi.





Pregleda: 868 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: