Pocetna » 2009 » Septembar » 22 » Nezadovoljni Aleksić
Nezadovoljni Aleksić
17:55

danijel aleksic Trener Vojvodine Dragoslav Stepanović izjavio je da planira da u utorak razgovara sa fudbalerom novosadskog kluba Danijelom Aleksićem. Prema rečima Stepanovića povod za razgovor je ponašanje mladog reprezentativca Srbije na utakmici sa Partizanom kada je ustao sa klupe za rezervne igrače i napustio stadion, prenosi „Sportski žurnal“.

„U ovakvim situacijam najbolje je da se razgovara kada se glave ohlade. Zato ću sa tek u utorak od Aleksića tražiti da objasni svoj postupak. Posle toga, kada čujem njegovu verziju i vidim šta zapravo hoće, doneću odluku“izjavio je Stepanović.

Stepanović je, takođe, napomenuo da je njegov tim protiv aktuelnog šampiona imao mnogo problema u ofanzivnom delu i da zato nije bilo prostora za Aleksića, ali je dodao i da nije zadovoljan radom i ponašanjem mladog fudbalera.

„Ne razumem Aleksićeve čudne reakcije, ne sviđa mi se ni kako trenira. Skrenuo sam mu pažnju na to. On je iz različitih razloga dosta odsustvovao i dužan je da to nadoknadi kako bi bio spreman da na terenu pruži ono što se od njega očekuje“istako je trener Novosadjana.

Svoju stranu sukoba sa Stepanovićem ima i Aleksić, koji je u izjavi za „Sportski žurnal“ rekao da je šokiran postupcima trenera i kluba.

„Bio sam šokiran. Suze su mi krenule. Jednostavno, nisam imao snage da i dalje sedim na klupi, zato sam i otišao. Nemam reči. U Vojvodini svi imaju prednost u odnosu na mene, a ne znam razlog zašto je to tako“. rekao je Aleksić.





Pregleda: 833 | Dodao: Kosta | Tagovi: vojvodina, stepanovic, aleksic, danijel aleksic | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: