Pocetna » 2010 » Maj » 24 » Murinjo ne želi da mu se niko meša u Realu
Murinjo ne želi da mu se niko meša u Realu
20:02


murinjo Žoze Murinjo izjavio da će pre potpisivanja ugovora sa Realom tražiti garancije da mu se niko neće mešati u posao, i da će samostalno donositi odluke.

U "kraljevskom klubu" postoji nepisano pravilo da treneri moraju da uvažavaju zahteve predsednika, generalnog direktora i sportskog direktora. U razgovoru sa španskim novinarimna, Murinjo je rekao da će od predsednika Florentina Peresa tražiti garanciju da će biti potpuno samostalan u radu sa ekipom.

"Pre nego što potpišem ugovor želim da vidim šta će mi biti ponudjeno, jer ne želim glavobolje kada počnem da radim. Predsednik kluba ne pobedjuje, on ne igra, niti može da odlučuje ko će biti na terenu, a ko na klupi“, rekao je Murinjo za "As".

"Za te stvari su nadležni profesionalci - trener i članovi stručnog štaba. Uveren sam da je trener izuzetno važan u čitavoj strukturi kluba, jer on mora da drži pod kontrolom sve sektore koji su povezani sa prvim timom",nastavio je Murinjo .

Iako je "Marka" objavila da su Murinjo i Peres usaglasili sve najvažnije stavke ugovora, madridski kub još nije zavnično saopštio da li će raskinuti ugovor sa Manuelom Pelegrinijem.

Nakon što je u subotu sa Interom osvojio Ligu šampiona, Murinjo je rekao da želi da preuzme Real, ali je danas ipak nagovestio da to možda nije sasvim izvesno. "Želim da se sastanem sa nekim vodećim ljudima Reala, sa kojima nisam razgovarao. Moram da ih upoznam i da čujem šta oni od mene tačno žele i pod kojim uslovima", rekao je Murinjo.

Pregleda: 1092 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: