Pocetna » 2009 » Septembar » 2 » Milijaš o narednoj utakmici sa Francuzima
Milijaš o narednoj utakmici sa Francuzima
17:14
Reprezentacija Srbije u sredu 9. septembra na stadionu Crvene zvezde igra protiv Francuske jednu od odlučujućih utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine.

Fudbalski reprezentativac Srbije Nenad Milijaš smatra da selekciju
Francuske ne treba ni potceniti, ni preceniti, a da će njegova ekipa
dati sve od sebe da pobedi pred prepunom Marakanom



Svaka utakmica je drugačija i svi se trude da nametnu svoj ritam igre. To ćemo i mi pokušati, igramo pred našim navijačima, ali nećemo izgoreti od želje. Francuze ne smemo ni potceniti ni preceniti, prvi smo u grupi i sami odlučujemo o našoj sudbini - rekao je Milijaš na konferenciji za novinare u Kovilovu.

Srbija je prva u Grupi sedam sa 18 bodova iz sedam utakmica, dok Francuska ima pet bodova manje, ali i meč manje. "Trikolori" će u subotu igrati na svom terenu protiv Rumunije, koja je na petom mestu sa sedam bodova.

Fudbaler Vulverhemptona rekao je i da su reprezentativci Srbije svesni da javnost očekuje pobedu i ocenio da bi osvajanje jednog boda za Francusku bio neuspeh.

- Svaka utakmica nosi tri boda, ali važne su bile i prethodne. Svesni smo šta se od nas očekuje, nećemo se uplašiti već ćemo pružiti maksimum. Pokušaćemo da osvojimo tri boda, ali i sa jednim ostajemo prvi u grupi. Mislim da bi Francuzi osvajanje boda doživeli kao neuspeh. Svi živimo za tu utakmicu. Pokušaćemo da prekinemo njihovu
igru i nametnemo našu. Velika prednost su naši navijači, znam kako je igrati pred punom 'Marakanom' - rekao je Milijaš i dodao da je zadovoljan utakmicama koje je odigrao za novi klub Vulverhempton.

Utakmica između Srbije i Francuske igra se u sredu 9. 9. 2009. od 9 časova uveče, a sve ulaznice za meč su rasprodate.


Pregleda: 835 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: