Pocetna » 2009 » Decembar » 27 » Mihajlović: Učio sam od najboljih
Mihajlović: Učio sam od najboljih
20:32


sinisa Trener fudbalera italijanske Katanije Siniša Mihajlović uveren je da će ta ekipa uspeti da opstane u Seriji A, jer će se on potruditi da igračima prenese potrebnu veru u sebe.

Mihajlović je tim preuzeo pre tri nedelje, i u dva utakmice ostvario je polovičan učinak, po jednu pobedu i poraz, s tim što je bodove osvojio protiv Juventusa u Torinu (2:1).

"Samouveren sam i zaista verujem da Katanija može do opstanka u Seriji A. Rekao sam mojim igračima da moraju da budu hrabriji nego što su dosad bili, takođe i da imaju više vere u sebe. Te stvari naučio sam od velikih trenera sa kojima sam radio tokom fudbalske karijere, Vujadinom Boškovim i Svenom Goranom Eriksonom. Pokušavam to da prenesem mojim igračima" , objasnio je Mihajlović u razgovoru za "Gazeta delo sport".

Srpski stručnjak je dodao da je srećan zbog uspešnog starta Roberta Manćinija na klupi Mančester Sitija. "Građani" su bili uspešniji od Sotuka sa 2:0 u okviru 19. kola Premijer lige.

"Drago mi je zbog pobede koju je ostvario na svom debiju. Ne sumnjam u to da će biti veoma uspešan u Engleskoj", dodao je Mihajlović.

Katanija se trenutno nalazi na pretposlednjem 19. mestu Serije A sa samo 12 bodova iz 17 utakmica.







Pregleda: 705 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: