Pocetna » 2009 » Novembar » 5 » Mekarti hvali Milijaša
Mekarti hvali Milijaša
16:29


 mihajlovic Srpski reprezentativac Nenad Milijaš ušao je u drugom poluvremenu meča 11. kola Premijer lige u Stouk Sitiju, i sa dve asistencije doneo svom Vulverhemptnu jedan bod (2:2).

Milijaš je letos najavljivan kao veliko pojačanje, ali menadžer Vulvsa Stiv Mekarti nije mu davao mnogo prilike da iskaže svoje kvalitete. Ipak, pri velikom minusu od dva gola na gostovanju Stouk Sitiju, srpski fudbaler je dobio priliku u drugom poluvremenu, koju je na pravi način iskoristio sa dve asistencije za remi od 2:2.

Britanski mediji ističu da su Vulvsi mogli i do pobede najviše zahvaljujući Milijašovim loptama "koje imaju oči" i podsećaju na centaršuteve Dejvida Bekama.

„Moram da radim mnogo da bih izvodio prekide kao Bekam, ali ja želim da budem Nenad Milijaš i da dam sve od sebe za tim. Uvek sam spremam, ali šef odlučuje ko će igrati. Shvatam to i svestan sam da neću igrati svaku utakmicu. Premijer liga je veoma teška za mene, jer mi je debitantska sezona i još uvek se privikavam na ostrvski način fudbala. Igrao sam prvih nekoliko utakmica i mislim da sam bio dobar, ali posle toga moje partiju nisu bile na nivou i šef me je stavio na klupu. Međutim, ovde sam zbog tima i želim da Vulvsi izbore opstanak u Premijer ligi“ ,rekao je Milijaš.

Menadžer Stiv Mekarti odmah posle meča je rekao da je ulazak Milijaša preokrenuo utakmicu, koju su njegovi puleni mogli i da dobiju, s obzirom da su promašili kolasalnu priliku u nadoknadi vremena.

„Prvo poluvreme nije bilo dobro za moj tim, a ja sam imao ideju da bih mogli da probijemo bedem domaćina iz nekog prekida. Milijaš je ušao sa specijanim zadatkom da izvodi prekide, i oba gola su postignuta na taj način. Prvi posle slobodnog udarca, a drugi nakon kornera, pa sam na kraju veoma zadovoljan, jer je ekipa pokazala borben duh i kvalitet da se može nosi sa bilo kojim protivnikom“ ,zaključio je Mekarti.

Vulverhempton sledećeg vikenda dočekuje Arsenal, koji ne zna za poraz u poslednjih 11 utakmica za redom u svim takmičenjima.





Pregleda: 930 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: