Pocetna » 2009 » Septembar » 2 » Lomić: "Cilj je 'dupla' kruna'"
Lomić: "Cilj je 'dupla' kruna'"
03:56
www.partizan.rs

Povratnik u Partizan Marko Lomić izjavio je da je zadovoljan što se vratio u taj klub i istakao da mu je glavni cilj osvajanje 'duple krune' sa 'crno-belima'.


Lomić, koji je prošle sezone nastupao za ekipu nemačkog drugoligaša Koblenca, u ponedeljak, poslednjeg dana prelaznog roka potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom. On je istakao da želi da osvoji trofeje sa 'crno-belima' i dodao da očekuje dobre igre svog novog kluba u Ligi Evrope.


"Presrećan sam što sam se vratio i što sam dobio priliku da ponovo igram zaPartizan. Dobro sam fizički pripremljen, prošao sam cele pripreme sa Koblencom, a poslednjih 15 dana sam trenirao samostalno", rekao je Lomić na konferenciji za novinare na stadionu u Humskoj.

"Želim odmah da igram u prvom timu i cilj mi je da osvojimo 'duplu krunu'. Takođe, mislim da imamo realne šanse za prolazak u drugu fazu takmičenja u Ligi Evrope. Nalazimo se u teškoj grupi, ali uz kvalitetan tim i naše navijače mislim da možemo da prođemo dalje", rekao je Lomić, koji će u Partizanu nositi dres sa brojem 11.

Defanzivac je nastupao za Partizan u periodu od 2005. do 2007. godine kada je u 'crno-belom' dresu zabeležio 93 nastupa i postigao sedam golova.

Levi bek Partizana rekao je da ne nosi lepe uspomene iz Koblenca, ali da je najvažnije to što se vratio u Humsku, pošto će tako biti blizu selektoru Radomiru Antiću.

"Najvažnije je da sam 100% spreman da pomognem Partizanu. Sada ću biti i na oku selektoru Antiću, ali nerealno je pričati o mestu u nacionalnom timu", rekao je 26-godišnji fudbaler i dodao da veruje da će se dobro uklopiti u novi tim 'crno-belih'.

Lomić je u karijeri odigrao 14 utakmica za mladu reprezentaciju i zabeležio jedan nastup za 'A' selekciju Srbije.

 

 
Pregleda: 851 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: