Pocetna » 2009 » Novembar » 3 » Liga šampiona- 4. kolo
Liga šampiona- 4. kolo
17:18


 liga samp Kaka predvodi Real na San Siru, Krasićev CSKA sa novim trenerom na Old Trafordu, Bajern dočekuje Bordo sa imperativom pobede, Čelsi gostuje na Visente Kalderonu

Fudbaler madridskog Reala, Brazilac Kaka veruje da će ga navijači Milana dočekati srdačno na sutrašnjoj utakmici četvrtog kola Grupe C, kada "kraljevski klub" gostuje na "San Siru". 27-godisnji fudbaler smatra da je za šest godina, koliko je proveo u Milanu, dokazao lojalnost prema klubu, posebno u januaru, kada je odbio superbogatu ponudu Mančester sitija.

"Zbog onoga što se događalo proteklih godina, očekujem prijatnu dobrodošlicu od navijača Milana. Biće to, u svakom slučaju, teška utamica za nas" , rekao je Kaka, koji je letos prešao u Madrid.

Olimpik Masrej je u prošlom kolu uspeo da pobedi u Ligi šampiona nakon šest uzastopnih poraza, pa sada izabranici trenera Didiera Dešampa sa dosta elana dočekuju švajcarski Cirih. Da bi ostali u trci u Grupi C, Marsej će pokušati drugi put za redom da pobedi Cirih i tako dođe do šestog boda u elitnom takmičenju i trećeg mesta u grupi. Francuzima bi mogao na ruku da ide i rezultat u derbiju ove grupe između Milana i Real Madrida, pošto su Španci i Italijani izjednačeni sa po šest poena.

Prvoplasirani tim Grupe A francuski Bordo ide u Minhen na noge Bajernu. U prošlom kolu su Francuzi slavili u Bordou sa 2:1, tako da su Bavarci naoštreni za osvetu i pobeda im je neophodna ako žele u drugi krug LŠ.

"Mi smo Bajern Minhen, tim koji uvek mora da pobedi, nažalost to nije uvek moguće. Međutim, ukoliko mislimo da se plasiramo u narednu rundu moramo. Bio bih srećan kada bi ovaj put utakmicu završili sa svih 11 igrača na terenu, tada bi imali dobre šanse da pobedimo. U Bordou smo sa deset, pa čak i devet igrača imali nekoliko šansi za remi. Ne smemo ni zaboraviti da je tradicija da u Minhenu dobijamo bitne mečeve" ,izjavio je trener Bajerna Luj Van Gal..

Juventus putuje u Izrael na megdan sa Makabijem, kojeg je pre dve nedelje dobio u Torinu sa 1:0. Fudbaleri Makabija su do sada bili topovsko meso, ali bi u utorak na svom stadionu Ramat Gan mogli da pokažu da nisu slučajno u elitnom evropskom takmičenju.

Runi bi zbog rođenja deteta najverovatnije mogao da propusti utakmicu 4. kola Grupe B LŠ, protiv moskovskog CSKA na "Old Trafordu", ali bi njegovi saigrači novom pobedom protiv "armejaca" mogli da mu daju lep poklon.

"Ukoliko pobedimo osiguraćemo prvo mesto u grupi. Igramo na svom terenu, a tu smo nepobedivi u poslednje vreme, što će nadam se da se i nastavi. CSKA ima novog trenera, pa pretpostavljam da će mnogo želeti da pobedi na Old Trafordu kako bi popravio situaciju svog tima, ali i podigao svoju reputaciju. Za njih je ovo veoma bitan meč, pa će biti teško. Mi ćemo igrati bez Rija i Nemanje, ali imamo Evansa i Brauna koji su vrhunski defanzivci" , izjavio je Ser Aleks Ferguson.

Drugi meč grupe B igra se u Istambulu gde Bešiktaš dočekuje Volfsburg. Uzbudljiva utakmica se očekuje u Madridu gde Atletiko dočekuje londonski Čelsi u okviru Grupe D. "Plavci" su pre dve nedelje na Stamford bridžu deklasirali Atletiko sa 4:0, pa bi Madriđani mogli da pripreme osvetu engleskom timu. Kiparski APOEL dočekuje portugalski Porto.

Kompletne parove ovog kola kao i tabele grupa mozete videti na nasem sajtu na stranici "Rezulatati i tabele", a na ovom sajtu takodje mozete i pratiti direkne prenose svih utakmica ovog kola.





Pregleda: 871 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: