Pocetna » 2010 » Februar » 3 » Lane u Liverpulu
Lane u Liverpulu
19:30


lane Napadač Standarda i reprezentacije Srbije Milan Jovanović potpisao je predugovor sa Liverpulom po kome će u taj engleski klub preći na leto.

Ovu vest preneli su u sredu brojni britanski mediji (Tajms, Skaj...) i fudbalski sajtovi na ostrvu.

Jovanović će na kraju tekuće sezone biti slobodan igrač, pošto će mu tada isteći sa belgijskim Standardom iz Liježa čiji je član od 2006. godine.

Prethodno je 28-godišnji Jovanović nastupao i za moskovsku Lokomotivu, Šahtjor iz Donjecka i Vojvodinu, a posle odličnih igara u Standardu i reprezentaciji Srbije zainteresovao je brojne bogate evropske klubove, poput Liverpula i Milana.

Mediji u Engleskoj posebno ističu Jovanovićevu izjavu od pre godinu dana kada je odbio da predje u redove Evertona, Liverpulovog gradskog rivala.

"Everton nije veliki klub. Odbio sam ga", rekao je tada Jovanović što bi moglo da mu donese simpatije navijača Liverpula.

Interesovanje Rafeale Beniteza za dolazak Jovanovića postoji već nekoliko meseci, a srpski reprezentativac je u nekoliko navrata izjavljivao da njegov dolazak na “Enfild” zavisi i od ostanka španskog trenera na klupi tog velikana evropskog fudbala.





Pregleda: 784 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: