Pocetna » 2009 » Oktobar » 26 » Krasić oduševio Fergusona
Krasić oduševio Fergusona
16:25


 krasic Reprezentativac Srbije Miloš Krasić igrom protiv Mančestera oduševio Fergusona, pa bi vezista CSKA od januara mogao da postane i četvrti Srbin u redovima Junajteda

Mančester Junajted je pobedio CSKA, ali nakon meča na stadionu Lužniki menadžer "crvenih đavola" imao je samo reči hvale za reprezentativca Srbije Miloša Krasića. Iako je vezista "orlova" propustio najbolju priliku za gol "armejaca", škotski stručnjak oduševljen je njegovim nastupom, pa možda Krasić već od januara postane i četvrti Srbin u redovima vicešampiona Evrope.

"Bez razmišljanja, Krasić je igrač koji je zadavao najviše problema našoj odbrani. Njegovi prodori po boku mogli su da nas koštaju trijumfa. Odmah sam video da je Krasić veoma talentovan igrač i mislim da je pred njim velika fudbalska karijera" ,rekao je Ferguson, dodajući da su ga oduševile i odbrane Akinfejeva.

Početkom utakmice Krasić je imao šansu da dovede Moskovljane do prednosti. Krilni napadač "orlova" iskoristio je grešku saigrača iz nacionalnog tima Nemanje Vidića, a zatim uspeo da prevari i Rija Ferdinanda, ali, na žalost navijača CSKA, njegov pomalo traljav šut završio je pored stative Edvina van der Sara.

Reprezentativac Srbije nakon poraza od Junajteda nije bio zadovoljan krajnjim ishodom, jer misli da su "armejci" mogli mnogo više.

"Napadali smo odlično tokom čitavog meča, ali nam nikako nije polazilo za rukom da ozbiljnije ugrozimo gol Junajteda. Ipak, mislim da smo mogli mnogo više, bar do boda. Ostaje nam da što pre zaboravimo ovaj poraz i pokušamo da u narednom susretu na Old Trafordu izvučemo povoljniji rezultat, a zatim u duelima sa Bešiktašem i Volfsburgom izborimo plasman u narednu fazu", kaže Krasić, koji je nedavno odbacio mogućnost prelaska u redove Milana.

Zamenik kapitena reprezentacije Srbije Nemanja Vidić na najbolji način je proslavio svoj 28. rođendan, i to na istom mestu gde je pre dve sezone osvojio titulu prvaka Evrope.

"Odigrali smo dobar meč i zasluženo osvojili veoma značajne bodove. Uslovi za igru u Moskvi bili su odlični. Posebno mi je drago što smo ovu tešku utakmicu dobili na moj 28. rođendan. To je najbolji način da fudbaler proslavi ovaj poseban dan", izjavio je Vidic.

Mančester junajted je pobedom protiv CSKA izjednačio rekord Lige šampiona po broju uzastopnih mečeva bez poraza na gostovanjima. Ovo je bio već 14. meč na kojem "crveni đavoli" teren nisu napustili pognutih glava i tako se poravnali sa Ajaksom, koji je u periodu 1994-1997. godine bio nedodirljiv.





Pregleda: 856 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: