Pocetna » 2010 » Maj » 15 » Krasic ide u Bajern?
Krasic ide u Bajern?
21:39


krasic Za reprezentativca Srbije Miloša Krasića zainteresovani su mnogi bogati evropski klubovi, a prema izjavama njegovog menadžera Dejana Joksimovića, Bajern i Mančester junajted najbliži su dovođenju igrača moskovskog CSKA.

"Istina je da Miloša traže najvećih klubovi u Evropi, a trenutno je šampion Nemačke Bajern prvi izbor. Mančester junajted je trenutno na drugom mestu", rekao je igračev menadžer Dejan Joksimović.

Najviše je zainteresovan Bajern i to ne bez razloga, jer će Bavarci u letnjem prelaznom roku najverovatnije ostati bez sjajnog Franka Riberija. Međutim Krasićeva je želja da igra na Old Trafordu domu Mančester junajteda.

"Najveće interesovanje izrazio je Bajern, ali se i Mančester zanima čitavu sezonu, a Miloš kao Miloš sanja da igra za tako veliki klub. U januaru je odbio Mančester siti pošto je želeo da pređe u klub sa većom tradicijom, kakav je Junajted", istakao je Joksimović.

Najveća prednost Bajerna je činjenica da za minhenski tim igra hrvatski reprezentativac Ivica Olić, Krasićev najbolji drug s početka karijere u Moskvi.

"Ivica bi mu mnogo pomogao da se prilagodi... Ipak, najviše toga zavisi od odlaska ili ostanka Riberija",iskren je Joksimović.





Pregleda: 790 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: