Pocetna » 2009 » Septembar » 22 » Jovetić uskoro u Mančester Junajtedu?
Jovetić uskoro u Mančester Junajtedu?
18:15

jovetic Čelnici Mančester junajteda zainteresovani su da u junu 2010. godine angažuju napadača Fiorentine i crnogorske reprezentacije Stevana Jovetića, prenose italijanski mediji.

Menadžer Junajteda Aleks Ferguson pratio je Jovetića dok je igrao u Partizanu, ali je sportski direktor Fiorentine Pantaleo Korvino doveo Crnogorca u Toskanu za osam miliona evra. Skauti kluba iz Mančestera prisustvovali su nedeljnom derbi meču četvrtog kola Serije A izmedju Rome i Fiorentine, a po završetku duela raspitivali su se kod Korvina da li je Jovetić na prodaju. Sportski direktor Fiorentine poručio je da "ljubičasti" neće da žure sa prodajom, ali je dodao da je obeštećenje za crnogorskog napadača oko 20 miliona evra.

Jovetić, koji ima tek 19 godina je u Fiorentinu stigao 2008. iz Partizana, a ima ugovor sa klubom iz Firence do 2013. On je za klub iz Firence odigrao 28 utakmica i postigao četiri gola. Za reprezentaciju Crne Gore nastupio je na 11 mečeva i šest puta se upisao u listu strelaca.

Stevan Jovetić ne želi da izgubi novu sezonu u Fiorentini. Ako ne može da igra pored Mutua, hoće na pozajmicu. Fiorentina već letos imala mnogo ponuda, ali nije želela o tome da razgovara.

Stevan Jovetić razmišlja o odlasku iz Fiorentine, makar privremenom. On nije krio nezadovoljstvo nakon što je meč sa Romom počeo na klupi, ali osim izjave da je nezadovoljan, nije dalje teoretisao na tu temu.

„Trener odlučuje, ja to prihvatam, znam pravila igre, ali ko zna šta će se dešavati u budućnosti“,nagovestava razne mogucnosti talentovani crnogorski napadač.

On će, kako pišu neki italijanski portali, ako ne dobije pravu šansu, u strahu da ne izgubi još jednu sezonu tražiti negde da ode na pozajmicu. Prošlog leta veliki broj klubova je želeo da ga dovede, makar na polusezonu, ali je Fiorentina odbijala sve te ponude.

Videćemo šta će se dešavati, teško je verovati da će ga se „Viole“ odreći, ali on želi da igra standardno, što pored Mutua nije moguće.





Pregleda: 871 | Dodao: Kosta | Tagovi: fiorentina, jovetic, stevan jovetic | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: