Pocetna » 2009 » Novembar » 6 » Jelen Super Liga - 11. kolo
Jelen Super Liga - 11. kolo
17:52


 superliga Crvena zvezda dočekuje Hajduk, derbi kola igra se u Kragujevcu, gde Metalac iz Gornjeg Milanovca dočekuje Partizan. a podjednako zanimljivo biće i u Jagodini, jer dolazi Vojvodina.

Crvena zvezda će u subotu na Marakani gledati da nastavi pobednički niz i tako ostane na vrhu tabele sa četiri poena prednosti u odnosu na najbliže pratioce, fudbalere Partizana. Pomoćni trener fudbalera Crvene zvezde Nikola Radmanović izjavio je da očekuje težak meč protiv Hajduka.

"Sigurno da nas očekuje jedna borbena i teška utakmica. Mislim da će ekipa Hajduka doći sa jednim velikim motivom da se prikažu beogradskoj publici u što boljem svetlu. Pretpostavljam da će se od starta zatvoriti i da će neku svoju šansu da traže u kontra-napadima i eventualno iz nekog prekida da pokušaju da nas iznenade. Kao i svake nedelje i pred svaku utakmice, idemo na pobedu, što je i normalno" , poručio je Radmanović i dodao:

"Poznato je da Lekić nema pravo nastupa zbog parnih žutih kartona. Što se tiče Jevtića, on je poslednja dva trenigna odradio maksimalno i mislim da će biti spreman. Naravno, na šefu je da odluči ko će sutra istrčati na teren. Svi ostali spremno dočekuju Kuljane". ,

Ekipa Metalca će u Kragujevcu dočekati Partizan koji je u četvrtak uveče doživeo novi poraz u Evropi, izgubivši od Briža sa 4:2. ’Crno-beli’, koji za Crvenom zvezdom zaostaju četiri boda, u prošlom kolu su slavili protiv Napretka sa 3:1, dok je Metalac pobedio Čukarički u gostima sa 1:0.

Fudbaleri trećeplasirane Vojvodine igraju protiv domaće Jagodine i pokušaće pobedom da se približe vodećim klubovima. Jagodinci sa druge strane takođe žele pobedu, a njihov strateg Mladen Dodić smatra da će njegova ekipa uzeti čitav plen.

Ekipa OFK Beograda na Karaburmi će ugostiti Javor iz Ivanjice i pokušaće trijumfom da popravi utisak nakon prošlonedeljenog poraza od Borca u Čačku (2:0).

Poslednjeplasirani Čukarički gostuje ekipi Smedereva, dok će Rad na Banjici protiv Spartaka tražiti drugu pobedu u nacionalnom šampionatu.

Borac gostuje u Požarevcu protiv Mladog radnika, a Čačani bi eventualnom pobedom na tom meču postali konkurent u borbi za četvrtu poziciju na tabeli. U duelu dve ekipe koje se trenutno nalaze u "opasnoj" zoni na tabeli, Napredak će u Kruševcu dočekati BSK iz Borče.

U subotu će od 13 sati biti odigrano šest utakmica 11. kola Super lige, dok duel Crvena zvezda - Hajduk počinje u 15.30. Duel Metalac - Partizan biće odigran u nedelju od 13 sati.

Parovi 11. kola, Jelen Super lige:

Subota, 7. novembar:

Jagodina - Vojvodina
Napredak - BSK
Rad - Spartak
Mladi radnik - Borac
Smederevo - Čukarički
Crvena zvezda - Hajduk

Nedelja, 8. novembar:

OFK Beograd - Javor
Metalac - Partizan






Pregleda: 864 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: