Pocetna » 2010 » Februar » 3 » Izabrani novi kadrovi FSS
Izabrani novi kadrovi FSS
19:26


fss Noviozabrani kadrovi Fudbalskog saveza Srbije zadovoljni izborom i poručuju da će svojim radom pokušati da unaprede srpski fudbal.

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, na sastanku u utorak , doneo je odluku da novi predsednik Stručnog odbora FSS bude Ljubiša Tumbaković. Za direktora trenerske škole FSS imenovan je Milorad Kosanović, dok je direktor mlađih selekcija Dušan Savić.

Nekadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije, Milorad Kosanović, kaže da će mu prioritet u radu biti zaustavljanje odliva mladih igrača i stručnjaka.

"Po tom pitanju smo u zaostatku desetak godina. Odliv igrača i stručnjaka je sve veći, a proizvodnja slaba. U narednom periodu će biti prioritet da zaustavimo odlaske i unapredimo ono što imamo", jasan je Kosanović.

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana Ljubiša Tumbaković kaže da je prijatno iznenađen odlukom.

"Lepo je što su se setili mene. Moram prvo da vidim šta se od mene tačno očekuje i da napravim koncept rada. Moja želja da pomognem srpskom fudbalu nikad nije bila sporna", poručuje Tumbaković.

Proslavljeni fudbalski as Dušan Savić kaže da je presrećan izborom na funkciju direktora mlađih selekcija.

"Dobio sam posao kojem sa veoma radujem, jer mi je blizak. Odmah želim da se sastanem sa svim selektorima mlađih kategorija kako bi napravili plan za ovu i naredne godine", kaže Dule Savić.





Pregleda: 768 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: