Pocetna » 2009 » Septembar » 4 » Herta uskoro ostaje bez Kačara
Herta uskoro ostaje bez Kačara
18:00
Berlinska Herta bi već ove zime mogla da ostane bez Gojka Kačara, koji želi da pređe u klub sa šampionskim ambicijama.

Srpski reprezentativac Gojko Kačar koji ima tek 22 godine će u bliskoj budućnosti skoro sigurno napustiti Hertu iz Berlina i preći u neki drugi klub, preneo je nemacki sportski list "Sport Bild".

Kačar je u Hertu došao leta 2008. godine iz Vojvodine za tri miliona evra i veoma brzo je postao jedan od ključnih igrača ekipe iz Berlina. Međutim, manjak šampionskih ambicija Herte je počeo da zabrinjava Kačara. Ovog leta su iz Berlina otišli neki ključni igrači kao što su Marko Pantelić, Andrej Voronjin i Josip Šimunić, pa je borba za šampionskom titulom Bundeslige čini se postala samo misaona imenica za Hertu.

- Ovo bi mogla da bude njegova poslednja sezona u dresu Herte. Gojko želi da se bori za titulu prvaka, a to je izgleda ne moguće u Herti - rekao je Milan Kačar, ujak i menadžer našeg fudbalera.

Kačara sa Hertom vezuje ugovor do 2012. godine, što znači da uprava iz Berlina može dobro da zaradi na Srbinu. Herta je prema nekim informacijama odbila ovog leta da proda Kačara Študgartu za 12 miliona evra.


Pregleda: 876 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: