Pocetna » 2009 » Novembar » 3 » Đukić otišaso iz Muskurona
Đukić otišaso iz Muskurona
16:45


 djukic Srpski fudbalski trener Miroslav Đukić napustio je ekipu Muskrona, koja se trenutno nalazi u izuzetno ozbiljnoj situaciji. Ekipa iz istoimenog valonskog grada nalazi se u gotovo bezizlaznoj situaciji, pošto je FS Belgije oduzeo licencu klubu za takmičenje u belgijskom šampionatu.Muskron je trenutno dužan 800.000 evra i kasni sa isplatom PDV-a, kao i sa plaćanjem profesionalne licence. Sada već bivša ekipa Miroslava Đukića tražila je pomeranje roka za plaćanje dugova, ali je odbijena.

Đukić je svoju odluku saopštio ekipi nakon remija sa Standardom u petak, posle kojeg se ekipa nalazi na 14. poziciji od 16 ekipa.

„Obavestio sam igrače, koji su bili izuzetno profesionalni te večeri, da sam napustio funkciju trenera. Ja sam profesionalac i to je za mene ispred svega. Nažalost, u Muskronu je sport trenutno u drugom planu. Odluku sam doneo još ranije tokom nedelje i ona je definitivna“ , rekao je Đukić za zvanični sajt kluba.

Klub se već jednom nalazio u teškoj finansijskoj situaciji, u sezoni 2004-2005. Nije isključeno ni da će klub biti ugašen, a odluka se očekuje nakon hitnog sastanka deoničara. Pored Đukića, klub su napustili i Đukićev asistent, Francuz Rejmon Henrik Kol, kao i kondicioni trener Hose Maskaros.

Pregleda: 726 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: