Pocetna » 2010 » Januar » 7 » Bogunović prešao u Kadiz
Bogunović prešao u Kadiz
00:09


bogunovic Od igrača koji su planirani da napuste klub iz Humske, za sada je otišao samo Miloš Bogunović koji će do kraja polusezone igrati za španski Kadiz uz mogućnost da se klubovi tokom leta dogovore o kompletnom transferu.

Brzonogi 24-godišnji napadač juče je predstavljen u klupskim prostorijama, a predsednik Kadiza Antonio Munjoz je rekao da je dogovor postignut prošle nedelje.

"Bogunović odlično igra po levom boku i njegovi glavni kvaliteti su eksplozivnost i brzina. On zna da osvaja prostor i može da doprinese puno asistencijama i golovima. Imam velika očekivanja i verujem da će on biti važan igrač" , rekao je sportski direktor kluba koji se takmiči u španskoj Segundi, Hulio Fernandez Pegero.

Prema pisanju beogradske štampe, pored Ljajića i Dijare iz Partizana bi mogli i Nenad Đorđević, Brana Ilić, Nikola Vujović i jedan od rezervnih golmana, Darko Božović ili Aleksandar Radosavljević. Goranu Gavrančiću je istekao ugovor i on je slobodan igrač, a postoji mogućnost da još neki fudbaleri odu na pozajmice.

Što se tiče odlaska dosadašnjeg kapitena Đordjevica oglasio se i predsednik kluba Dragan Đurić.

"Ne teramo Đorđevića. Nenad je kapiten, a sve priče o tome da želimo da ga oteramo jer je bio blizak nekim ljudima su potpune budalaštine,"rekao je Đurić.

'Crno-beli' su do sada angažovali trojicu novih igrača, Vojislava Stankovića (OFK Beograd), Predraga Mijića (Spartak) i Aleksandra Davidova (Hajduk Kula).

Pripreme za polusezonu u kojoj će beogradski klub braniti oba domaća trofeja počinju 15. januara.





Pregleda: 794 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: