Pocetna » 2009 » Septembar » 2 » Binić: "Uslovi su bili isti za sve"
Binić: "Uslovi su bili isti za sve"
03:49

BB
BB
Posle utakmice Napredak – Crvena zvezda i saopštenja koje je Uprava crveno-belih izdala povodom utakmice, oglasio se i predsednik Kruševljana Dragiša Binić.

„Kao srpski domaćin trudio sam se da Zvezdinu delegaciju ugostimo na najbolji način. Obezbedili smo im lože, mesta koliko su tražili, pripredili kokte, jer je Zvezda i moj klub", kaže Binić za "Sportski žurnal" i dodaje:

"Da je njihov predsednik Lukić na utakmici, saznao sam tek pošto se desio incident. Ne priliči takvo ponašanje prvom čoveku našeg najvećeg i najtrofejnijeg kluba“.

Iako priznaje da je veoma impulsivan kada je nepravda u pitanju, Binić kaže da mu nije jasno zašto su „crveno-beli“ ljuti.

„Uzroke problema i loših rezultata trebalo bi da potraže, pre svega, u svojim redovima. Za 90 minuta igre oni su bukvalno samo jednom šutirali u okvir gola. Praktično, oba pogotka smo dali mi, a kada je suđenje u pitanju, za pet do deset odsto Vukadinović je bio naklonjeniji Zvezdi. Oprostio je Lazetiću crveni karton, a mogu Beograđani lepo na snimku da vide da je u 90. minutu jedan njihov igrač odneo loptu rukom ispred gola“, priča Binić.

Dosta zamerki iz tabora Crvene zvezde bilo je i na loš teren i osvetljenje.

„Ne znam u čemu je problem. Teren je bio isti i za njih i za nas, a nisam primetio da je i jedna lopta pogrešno i neposlušno odskočila, da nije mogla da se kontroliše. Spreman sam, ukoliko postoji bilo kakva mogućnost u normativnim aktima, da odigramo novu utakmicu“, završava Binić, uveren da bi na popravnom Napredak bio uspešniji.
 
 
Pregleda: 822 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: