Pocetna » 2009 » Novembar » 6 » Toti ostaje u Romi
Toti ostaje u Romi
17:26


toti Kapiten fudbalera Rome Frančesko Toti produžio je ugovor sa tim klubom na još pet godina, do 2014. godine, preneli su italijanski mediji.

Toti će godišnje zarađivati pet miliona evra, a najboljem strelcu u istoriji ’vučice’, prema novom ugovoru, zagarantovano je i mesto u trenerskom timu Rome, po završetku igračke karijere. Očekuje se da rimski klub sledeće nedelje i zvanično objavi produžetak saradnje sa legendom kluba, nakon što predsednica kluba Rosela Sensi parafira novi ugovor.

Međutim, Totijev lični trener Vito Skala demantovao je da je priča o ugovoru zvanično završena, ali je priznao da se polako privodi kraju.

U međuvremenu, Toti je nastavio da trenira laganim intenzitetom, posle operacije kolena i očekuje se da se vrati na teren posle internacionalne pauze.

Prema pisanju italijanskih medija kapiten Rome, trenutno pokušava i da nagovori Luku Tonija, koji će skoro sigurno napustiti minhenski Bajern, da pređe baš na ’Olimpiko’.

Dvojca fudbalera su nekoliko godina zajedno igrala za nacionalni tim Italije, a 2006. godine su osvojili i Svetsko prvenstvo u Nemačkoj.

"Tačno je razgovarali smo telefonom. Često se čujem sa Totijem. Pitao me je kako sam, obzirom na moje probleme i raspitivao se o mom mogućem povratku u Italiju. Ostatak našeg razgovora će ipak ostati tajna" , rekao je Toni.

Za 32-godišnjeg napadača navodno su zainteresovani i Napoli i Milan.







Pregleda: 878 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: