Pocetna » 2009 » Novembar » 3 » Mihajlović trenira Kataniju?
Mihajlović trenira Kataniju?
17:55


 mihajlovic Bivši reprezentativac Siniša Mihajlović mogao bi da postane trener italijanskog prvoligaša Katanije, prenose italijanski mediji. Prema pisanju italijanskog lista Korijere delo Sport, čelnici Katanije nameravaju da otpuste trenera Djanluku Atzorija i kontaktirali su bivšeg trenera Bolonje Sinišu Mihajlovića.

List navodi da se izvršni direktor Katanije Pjetro Lo Monako već sastao sa Mihajlovićem i da će trener Atzori dobiti otkaz ako ekipa u sledećem prvenstvenom kolu ne pobedi Napoli na svom terenu. Katanija je pretposlednja na tabeli Serije A sa sedam bodova. Ekipa je doživela šest poraza i još je bez pobede.

Mihajlović je bio asistent Robertu Mančiniju u Interu od 2006. do 2008. godine, a Bolonju je prošle sezone predvodio pet meseci. Otpušten je 14. aprila posle poraza od Sijene od 1:4 na svom terenu.

On je u karijeri igrao za Vojvodinu, Crvenu zvezdu, Sampdoriju, Lacio i Inter. Italijanski mediji prethodnih dana preneli su da je Mihalović najozbiljni kandidat za mesto trenera Lacija.





Pregleda: 788 | Dodao: Kosta | Ocena: 0.0/0 |
Ukupno komentara: 0
dth="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="commTable">
Ime *: E-mail:
Kod *: